Bedrijfsvoorstelling

Cher is een artisanaal chocoladebedrijf, klein, maar fijn, waar kwaliteit primeert. In 1993 gingen wij op zeer kleine schaal van start met een beperkt assortiment pralines en holgoed, gewoon om van onze hobby ons bijberoep te maken. Sedert 1995 is onze winkel, Chocolaterie Cher in Berlare, de eigenlijke start naar een bloeiende zaak, met een vrij groot aanbod van chocoladeproducten. Daarmee voldoen we aan de wensen van zowel particuliere klanten, verenigingen als groothandelsklanten. En dat klantenbestand is sindsdien blijven groeien.

In 2010 was Cher één van de chocolatiers die België mocht vertegenwoordigen op de Wereldexpo in Shanghai (China) , alsook in Milaan 2015 waren wij hiervoor paraat !!!!!

Cher kan u zowel pralines, truffels, zeevruchten, holfiguren als relatiegeschenken aanbieden tegen een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding. Wij werken uitsluitend met kwaliteitschocolade van Callebaut, waarvoor wij steeds garant staan. Al onze producten worden steeds vers aangemaakt en voor de groothandelsklanten wordt er enkel op bestelling gewerkt, zodat wij een optimale versheid en houdbaarheid kunnen waarborgen.

Wilt u persoonlijk overtuigd worden van onze kwaliteitschocoladeproducten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, of kom eens langs tijdens een van de opendeurdagen van Chocolaterie Cher in Berlare.


Cher | Turfputstraat 5 | 9290 - BERLARE | Belgiƫ - Ligging
Tel : 052 42 45 41 | Gsm : 0476 35 03 84
erik@cherberlare.be | BTW BE0741.225.993

Ligging