Ontdek hier het allerlaatste nieuws

Wij staan erop om u op de hoogte te houden van al het nieuws in Berlare van chocolatier Cher. Dat zult u hieronder altijd kunnen terugvinden. Naast nieuwigheden in ons assortiment leest u hier ook alles over eventuele acties en promoties.

Paasfiguren en paaseieren

De laatste rechte lijn voor Pasen is ingezet! Uiteraard kunnen wij u een volledig assortiment paasfiguren (groot en klein, al dan niet ingekleurd) aanbieden. De lekkere paaseieren zijn ook in verschillende maten, met en zonder lintjes en bolletjes, verkrijgbaar.

Gevulde paaseitjes in meer dan vijftien verschillende smaken worden regelmatig bij geproduceerd om u een zo vers mogelijk product te kunnen aanbieden. Al dat lekkers is enkel vervaardigd in onze eigen werkplaats met de beste Callebaut-kwaliteitschocolade.

Bestel tijdig zodat wij u niet moeten teleurstellen. Let op: de woensdag voor Pasen is de winkel open van 10 tot12 en van 13 tot 18 uur.

H.I.B.-label

Chocolaterie Cher is als eerste onderneming in Berlare in het bezit van het H.I.B.-label (Handmade in Belgium), waarover wij uiteraard fier zijn.

Wereldexpo

Cher was partner van de Wereldexpo Shanghai 2010 en de Wereldexpo Milaan 2015.

Contacteer ons vandaag nog

Volg ons ook op Facebook via Cherberlare. Nog bepaalde vragen of opmerkingen na het lezen van ons nieuws? Contacteer chocolatier Cher in Berlare dan snel en wij helpen u verder.

Welkom

08/05/2019

Welkom op de vernieuwde website van Cher te Berlare!

Nieuws

02/05/2019

Wij houden onze klanten altijd en overal op de hoogte van de nieuwigheden, de acties en promoties via de nieuwspagina.